Гривни за двойки - Гривни с имеГривни за двойки - Гривна с име
  • Разпродажба!
Бижутата са повече от просто аксесоари; те са произведения на изкуството, които могат незабавно да подобрят външния ви вид и да изразят вашата индивидуалност. Носенето на правилната комбинация от бижута обаче може да бъде предизвикателство, особено когато имате разнообразна колекция, която се нуждае от внимание. В тази статия ще обсъдим изкуството да носите бижута и как да създадете перфектната комбинация, която допълва вашия стил и привлича погледите към вас.
8-ми март - денят на жената, денят на възхищение и признателност към нейната красота и силна личност. Защо не бихте удивили особената жена във вашето живот с нещо специално и бляскаво този празник? Нека Bizhuta.bg бъде вашата дестинация за покупка на бижута, които ще й напомнят колко е вълнуваща и ценна!
Опалът, с неговите прекрасни иризесцентни цветове, представлява истинско природно чудо. Този скъпоценен камък притежава способността да променя цветове в зависимост от светлината и ъгъла на гледане, създавайки неповторим блясък и магия. В съчетание със сребро, опалът става неотразима част от бижутата, които не само привличат вниманието, но и предават дъха на природната красота. Давайте се потопим в света на сребърните бижута с естествен опал.
Със своята богата цветова палитра и вековна история, гранатът излъчва огън и страст в света на бижутата. Този скъпоценен камък, със своята интензивна червено-кестенява окраска, е символ на сила и страст. В тази статия, ние ще разгледаме великолепния свят на бижутата с гранат и как този камък може да внесе животворна красота и символика във вашите колекции.
Обеците със сапфир са сред най-желаните от векове. Скъпоценният камък е символ на царственост и власт, неслучайно е присъствал върху кралските накити. Обеците със сапфир подчертават красотата и формата на лицето на всяка жена, която ги носи, благодарение на дълбокия син цвят на камъка.
Поводите за избор на камък могат да бъдат за Коледа, Нова година, рожден ден, имен ден и други. Често се чудим "Кой камък е най-подходящ за зодията ни, за да изберем подгонящия подарък?". От информацията по-долу ще може да се запознаете какво всъщност са зодиакалните камъни и как да изберете подходящия за вас. Също така, ако избирате камък за любим човек, но не знаете точно кой, сме добавили към съответните зодиакални знаци и техните дати.
Древните римляни са считали опала за втория най-ценен камък след изумруда. Свойството му да се променя и влияе от външните условия му придавали неповторима загадъчност, свързвана с божествени сили. Римляните вярвали, че докато опалът свети, човекът, който го носи, е здрав - изгасне ли значи не му остава още много живот.
В търсачката на сайта ни може да изпишете, естествен рубин и ще имате възможност да изберете вашите обеци, пръстени, кривна или висулка. #бижу #бижута #обеци #пръстени #гривна #висулка #естествен #рубин #талисман #овен
В началото бижутата са изработвани от полиран камък или миди от ранната епоха. Първите достигнали до нас украшения са от епохата на палеолита. В пещера в Мароко са открити мъниста от черупките на морските охлюви Nassarius, които датират от около 110 000 години пр. н. е. В Кения са открити продупчени мъниста, направени от черупката на щраусови яйца, които са на 40 000 години. През неолита започват да се използват по-меки материали като кост, зъби, дърво, камък и рог. Друго нововъведение от...