СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ С ЕСТЕСТВЕН ТАНЗАНИТ

СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ С ЕСТЕСТВЕН ТАНЗАНИТ

Смята се че, носенето бижута с естествен танзанит води до успех, облекчава стреса и повишава спокойствието.

Танзанита е известен още като „камък работохолик”, тъй като ви позволява да се отпуснете и да го давате по-спокойно. Това от своя страна ще доведе до успех в повече области на живота ви. Много е полезен за силно активните хора.

Танзанита облекчава стреса и повишава спокойствието, уравновесеността и хармонията. Той балансира поведението на свръх активните хора, като изчиства екстремните проявления в тяхната персоналност. Помага ни да разберем защо нещата се случват по определен начин и как да постигнем баланса в цялата ситуация.

Танзанита е известен още като „камък на магията”, който улеснява духовното осъзнаване и стимулира вътрешният поглед. Той облекчава депресията и разсейва и преобразува негативността.

Ето и предложението ни от BIZHUTA.BG

Виж тук: Сребърни обеци - Естествен танзанит Изящни висящи обеци с ефектна и модерна изработка изцяло от оксидирано сребро, съчетано с многоброен сияен естествен танзанит и нежни циркони. Всички бижута с естествени камъни са придружени от специален сертификат, удостоверяващ автентичността им. На този сертификат можем да изпишем и лично послание за Вас или за когото е бижуто.