Калъф за карти и документиКалъф за карти и документи
  • Разпродажба!

АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА НА BIZHUTA.BG

АФИЛИЕЙТ ПРОГРАМА НА BIZHUTA.BG

Какво е афилиейт маркетингът?

Афилиейт маркетингът (афилиейт програмата) е форма на сътрудничество между търговците, които продават онлайн, и собствениците на сайтове (уебмастери), които поместват на сайтовете си връзки към сайтовете на търговците. Уебмастерите, които участват в промотирането на продукти и услуги на принципа на афилиейт маркетинга се наричат афилиейти (affiliates). Търговците изплащат на афилиейтите част от сумата на реализираните продажби или фиксирана сума за всеки клиент.

Каква комисионна мога да получа, чрез афилиейт програмата на BIZHUTA.BG?

Чрез партньорската програмата, след насочена връзка към сайта на BIZHUTA.BG, от Вашия сайт, социални мрежи и/или други канали ще може да получите 10 % от стойността на продадения продукт. Допълнително ще получите по 0,10 лв. на всеки насочен клиент към сайта, за което ще изпращаме анализ от препратките, чрез Google Analytics и Backup Analytics от хостинг компанията на сайта.

Какво друго предлагаме като компенсация от BIZHUTA.BG?

Включвайки се в партньорската ни програма - ние ще Ви предоставяме БЕЗПЛАТНИ ВАУЧЕРИ за покупка в сайта ни, както и постоянни ВАУЧЕРИ ЗА ОТСПЪПКИ, които може да ползвате или да предоставяте на Ваши близки, за да пазаруват с по-големи отстъпки.

Кога ще получа комисионната си?

Вашата комисионна ще бъде изплатена в началото на всеки месец.

Пример: Имате 8 бр. продажби за месец януари на обща стойност 450 лв. В началото на месец февруари ние ще преведем Вашата комисионна от 45 лв.

Как мога да се регистрирам в афилиейт програмата на BIZHUTA.BG?

Първо трябва да си направите регистрация. Регистрирай се сега и кликни тук!

След направена регистрация, влезте в профила си на BIZHUTA.BG и изберете бутон „Моите партньорски страници“. Ще се появи меню, с което трябва да се присъедините към Партньорската програма, след което ще бъдете присъединен автоматично.

Ние също може да направим регистрацията, но е препоръчително да смените паролата си.

Къде мога да следя продажбите?

При направена поръчка и изплащане на комисионна ще получавате уведомление на имейл, с който сте се регистрирали. Във всеки един момент може да проверявате от профила си в BIZHUTA.BG направени поръчки и изплатените суми.

Къде мога да извлека линка за препращане към BIZHUTA.BG?

След като влезете в профила си ще може да копирате препращащия линк, който трябва да добавите на сайта си. Този линк е асоцииран с Вашия профил, чрез който системата ще начислява комисионната Ви след покупка от www.bizhuta.bg