Топ категория

Брилянтни бижута

Поводите за избор на камък могат да бъдат за Коледа, Нова година, рожден ден, имен ден и други. Често се чудим "Кой камък е най-подходящ за зодията ни, за да изберем подгонящия подарък?". От информацията по-долу ще може да се запознаете какво всъщност са зодиакалните камъни и как да изберете подходящия за вас. Също така, ако избирате камък за любим човек, но не знаете точно кой, сме добавили към съответните зодиакални знаци и техните дати.
Древните римляни са считали опала за втория най-ценен камък след изумруда. Свойството му да се променя и влияе от външните условия му придавали неповторима загадъчност, свързвана с божествени сили. Римляните вярвали, че докато опалът свети, човекът, който го носи, е здрав - изгасне ли значи не му остава още много живот.
В търсачката на сайта ни може да изпишете, естествен рубин и ще имате възможност да изберете вашите обеци, пръстени, кривна или висулка. #бижу #бижута #обеци #пръстени #гривна #висулка #естествен #рубин #талисман #овен
Какъв подарък да направим на любимия човек в месеца на влюбените? Ние ще направим няколко препоръки за Вас, а Вие ще прецените на какво да се спрете.
Стилните чанти са си стилни, както през 90-те, 20-те., така и през настоящата 2022 г. На сайта ни има изобилие от класически, стилни и модерни чанти за всеки повод.
По повод предстоящите коледни и новогодишни празници, екипът на BIZHUTA.BG реши да зарадва своите последователи във фейсбук с един брой ВАУЧЕР на стойност от 50 лева.
Какво е афилиейт маркетингът? Афилиейт маркетингът (афилиейт програмата) е форма на сътрудничество между търговците, които продават онлайн, и собствениците на сайтове (уебмастери), които поместват на сайтовете си връзки към сайтовете на търговците. Уебмастерите, които участват в промотирането на продукти и услуги на принципа на афилиейт маркетинга се наричат афилиейти (affiliates). Търговците изплащат на афилиейтите част от сумата на реализираните продажби или фиксирана сума за всеки клиент.
Запознайте се с най-новата бързоразвиваща се маркетплейс платформа в България BIZHUTA.BG! Ако Вие продавате бижута, часовници, слънчеви очила, чанти, раници или портфейли www.bizhuta.bg е Вашата платформа, за да продавате на още едно място без месечни такси и високи комисионни.
В началото бижутата са изработвани от полиран камък или миди от ранната епоха. Първите достигнали до нас украшения са от епохата на палеолита. В пещера в Мароко са открити мъниста от черупките на морските охлюви Nassarius, които датират от около 110 000 години пр. н. е. В Кения са открити продупчени мъниста, направени от черупката на щраусови яйца, които са на 40 000 години. През неолита започват да се използват по-меки материали като кост, зъби, дърво, камък и рог. Друго нововъведение от...