Мъжка чанта естествена кожаМъжка чанта естествена кожа
  • Разпродажба!

ПОДАРЪК ЗА НЕГО И НЕЯ

ПОДАРЪК ЗА НЕГО И НЕЯ

Какъв подарък да направим на любимия човек в месеца на влюбените? Ние ще направим няколко препоръки за Вас, а Вие ще прецените на какво да се спрете.

Какъв подарък да избера за приятелката /жената / любовницата?

Обеците са едно добро решение, ако се колебаете какво да изберете за подарък на Вашата любима. Кликни ТУК и може да видите обеци от над 1100 модела!

Гривните са също едно добро решение за подарък. Кликни ТУК и изберете от почти 500 броя гривни от бижута.бг!

Колиетата също не предполагат да знаем някакъв особен размер, както са пръстените, дали е 57,58 или пък 60 размер и накрая да се окаже, че не е размерът на Вашия любим човек. Разбира се, че има разни мъжки трикове, докато си пиете бирата да разберете точния номер на пръстен, но веднага ще ви заподозрат и ще развалите изненадата. Кликни ТУК и разгледай всички 700 колиета!

Ако все пак искате да рискувате с пръстен разгледайте ТУК всички над 600 модела пръстени!

Комплектите от бижута, е тук вече отиваме към черешката на тортата, все някое от нещата ще влезе в употреба било то пръстен, висулка, обеци или колие. Комплектите са различни видове, не са и много на брой, така че може да ги разгледате за бързо ТУК.

Има и други неща, на които може да се спрете, като дамско портмоне или дамска чанта. Една жена никога не би отказала чанта за подарък, тя винаги ще влезе в употреба, стига да познавате вкуса на жената и да има все пак нещо от гардероба, с което да се върже. Тук може да видите всички над 500 броя дамски портмонета и портфейли! За да разгледате на 500-те дамски чанти кликнете ТУК!

Какъв подарък да избера за приятеля ми / мъжа ми?

Мъжките кожени гривни със стомана са още на мода. Така че разгледайте мъжките гривни и добави в количката от ТУК!

Мъжките колани са отново добро решение, но преценете дължината, че ако има мъжът ви бирено шкембе J колан с дължина 110 см. може да се окаже късичък. Всички над 100 модела може да разгледате ТУК!

Може да изберете и мъжки портфейл или комплект от портфейл с колан! Всички мъжки портфейли може да разгледате ТУК! А комплектите колан с портфейл, портфейл с химикал, или портмоне с ключодържател може да разгледате ТУК!

Ако още не сте избрали подарък разгледайте всички продукта от www.bizhuta.bg