Мъжки колан естествена кожаМъжки колан естествена кожа
  • Разпродажба!
Дамски колан естествена кожаДамски колан естествена кожа
  • Разпродажба!

ОБЕЦИТЕ СЪС САПФИР - СИМВОЛ НА ЦАРСТВЕНОСТ ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

ОБЕЦИТЕ СЪС САПФИР - СИМВОЛ НА ЦАРСТВЕНОСТ ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД

Обеците със сапфир са сред най-желаните от векове. Скъпоценният камък е символ на царственост и власт, неслучайно е присъствал върху кралските накити. Обеците със сапфир подчертават красотата и формата на лицето на всяка жена, която ги носи, благодарение на дълбокия син цвят на камъка.

Днес обеците със сапфир не са променили особено мястото си и продължават да бъдат сред най-желаните накити от дамите.

За кои зодиакални знаци са подходящи обеците със сапфир и как да комбинирате обеците със сапфир с останалите бижута, за да постигнете наистина зашеметяваща визия.
Имайки предвид характеристиките на камъка, обеците със сапфир оказват най-благоприятно въздействие на представителите на зодия Риби и зодия Водолей, но това не изключва възможността да бъде зарадвана всяка дама за 8 март, подарък за рожден ден или подарък за имен ден. Въпреки че няма зодии, на които да е “забранено” да носят обеци със сапфир, камъкът проявява метафизичните си свойства най-силно при последните два знака от зодиака.

● Обеци със сапфир за зодия Риби - известни със своята доверчивост, Рибите имат нужда от камък, който да ги защитава. Обеците със сапфир са идеални за целта, наричан “камъкът на мъдростта” сапфирът ще им помогне да преценяват ситуациите по-ясно. Освен това обеците със сапфир ще стимулират увереността им, при Рибите тя често е въпрос на настроения.

● Обеци със сапфир - Капковидна форма за зодия Водолей - представителите на тази зодия се отличават с точен и красноречив ум, обеците със сапфир ще засилят точно тези качества. Една от слабите черти на Водолея обаче е неговата хаотичност. Обеците със сапфир и по-скоро свойствата на камъка, ще направят представителите на зодията по-организирани и подредени.

Всички останали зодии могат да се възползват от положителното влияние на обеците със сапфир върху емоциите и настроенията. Успокоявайки напрежението, “камъкът на мъдростта” е чудесен талисман за всяка зодия, а обеците със сапфир - впечатляващо допълнение към всяка визия.

не би подхождало на изискаността на обеците със сапфир е спортната визия. Разбира се, можете да носите бижута с любимия си спортен екип, но обеците със сапфир рядко са сред избраните накити.